Intrebari frecvente

Intrebari frecvente:

01. Cum pot avea incredere in curatatori?
Curatatorii nostri trec printr-un proces minutios de verificare inainte sa se alature comunitatii, pentru a ne asigura ca lucram doar cu cei mai de incredere si mai muncitori.
Mai mult, inainte sa fie afisati pe website, ne asiguram ca fiecare curatator isi face treaba conform unor standarde inalte.
02. Cum pot comanda curatenie?
Pentru a comanda servicii de curatenie, e necesar sa completezi formularul de comanda pe care il gasesti la acest link:
03. Curatatorul stie ce are de facut?
Fiecare curatator are o lista cu task-uri, personalizata pentru tipul de curatenie pe care l-ai ales. Daca ai nevoie de ceva in mod special, te incurajam sa-i dai indicatii.
04. Cum platesc?
Plata se face on-line, cu cardul, in ultimul pas al formularului de comanda. Te asiguram ca platile sunt securizate si ca nimeni nu are acces la informatiile tale bancare. Te incurajam sa citesti mai multe in link-ul de mai jos:
05. Cu cate zile inainte trebuie sa fac rezervarea?
Ne mandrim cu faptul ca suntem o platforma on-demand. Indiferent de momentul in care ai nevoie de curatenie, un curatator poate ajunge in cel mai scurt timp la tine. Chiar si astazi!
06. Ce materiale de curatenie aduceti?
Daca optati sa venim cu produsele noastre de curatenie, vom aduce solutii de: geamuri, mobila, bucatarie, baie, parchet, gresie si alti dezinfectanti. De asemenea, sunt incluse carpe, lavete si bureti.
Nu furnizam aspirator, mop, galeti sau alte echipamente similare.
07. Trebuie sa fiu acasa pe parcursul curateniei?
Stim ca ai un program incarcat si respectam asta. Va trebui totusi sa fii acasa la venirea si plecarea curatatorului pentru a-ti arata munca facuta si pentru a verifica daca totul a fost facut asa cum iti doresti.
08. Puteti trimite acelasi curatator de fiecare data?
Nu putem garanta acest lucru, dar vom face tot posibilul sa trimitem acelasi curatator de fiecare data cand ai nevoie de noi, pentru a-ti asigura confortul.
09. Ce se intampla in caz ca apar accidente in timpul curateniei?
Avem politici stricte si lucram cu grija ca totul sa se desfasoare in conditii de siguranta. Cu toate acestea, accidentele se pot intampla oricui, iar noi avem grija de asta asigurand fiecare curatenie in limita a 1.000 lei.