Termeni si conditii colaboratori

Termeni si conditii curatatori

 

1. INTRODUCERE

 

Suntem o Platforma creata special pentru a veni in intampinarea nevoilor de curatenie ale Clientilor nostri.

 Astfel, prin intermediul Platformei noastre online, echipa noastra ofera servicii profesioniste, axandu-se pe doua directii, respectiv curatenia de intretinere si curatenia generala, ambele fiind asigurate de supereroi special instruiti in domeniu, care actioneaza cu respectarea principiilor de confidentialitate, discretie si eficienta.

 Vrem sa fim siguri ca devenim un partener constant si de incredere pentru fiecare Client al nostru, motiv pentru care dorim sa ne marim in permanenta echipa.

 Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care orice persoana interesata, entuziasta si cu chef de munca poate deveni un supererou InstaHouse.

 Va rugam sa cititi cu atentie acest document, disponibil prin accesarea link-ului: https://instahouse.ro/termeni-si-conditii-colaboratori/.

 

 

2. INFORMATII GENERALE

 

A. ADMINISTRATORUL SITE-ULUI

 Site-ul https://instahouse.ro/ este administrat de catre Societatea INSTAHOUSE SHARING SOLUTIONS SRL, cu sediul in Satul Ghermanesti, Comuna Snagov, Strada Nicopole, Nr. 52F, Mansarda, Jud. Ilfov, avand Numar de inregistrare in Registrul Comertului J23/1223/2017, CUI 37274340, reprezentata legal de catre dnii George Moroianu si Balas Alexandru, in calitate de Administratori.

 

B. UTILIZAREA SITE-ULUI

 Utilizarea site-ului https://instahouse.ro/ (inclusiv accesul, navigarea si inregistrarea pe Platforma) implica exprimarea acordului implicit in privinta respectarii termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, precum si a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul documentului cu caracter general, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

 Inainte de a va exprima in mod oficial intentia de a face parte din echipa noastra, va rugam sa consultati si sa analizati documentul Termeni si conditii cu caracter general, disponibil prin accesarea link-ului https://instahouse.ro/termeni-si-conditii/ .

 Dispozitiile prezentului document se completeaza cu dispozitiile inscrise in documentul Termeni si conditii cu caracter general.

 Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a opera orice modificari de continut, forma, asezare, preturi, produse, fara a fi necesara o notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza site-ul.

 Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a actualiza prezentul document fara o notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site. Modificarile vor intra in vigoare de la data publicarii acestora pe site.

 

3. CUM DEVII UNUL DIN SUPEREROI

 

Primul pas pentru a deveni parte din echipa noastra este sa iei legatura cu reprezentantii Platformei InstaHouse prin una din urmatoarele modalitati:

Ulterior, vom stabili de comun acord o intalnire in cadrul careia sa ne cunoastem mai bine si sa punctam reciproc cerintele si asteptarile pe care le avem cu privire la o eventuala colaborare.

In urma intalnirii prealabile, in cazul in care apreciem ca avem suficiente lucruri in comun astfel incat sa ne facem impreuna Clientii fericiti si agreem metoda de colaborare, vi se va pune la dispozitie accesul la linkul pentru crearea unui profil pe Platforma InstaHouse, care sa poate fi vizualizat de orice Client interesat de serviciile de curatenie pe care le oferim.

Crearea profilului personal presupune parcurgerea urmatorilor pasi:

 • Introducerea datelor cu caracter personal: Nume, Prenume, Telefon, E-mail;
 • Incarcarea unei poze de profil;
 • Stabilirea unui Nume de utilizator si a unei Parole de acces;
 • Realizarea unei scurte descrieri in care sa prezentati care este viziunea dumneavoastra in scopul satisfacerii cerintelor Clientilor nostri;
 • Mentionarea disponibilitatii pentru realizarea serviciilor de curatenie – indicarea zilelor si a intervalului orar in care este disponibil Curatatorul pentru onorarea comenzilor de curatenie;
 • Mentionarea preturilor pentru serviciile de curatenie.

 

 

4. GESTIUNEA PROFILULUI PERSONAL

 

Accesul la profilul personal este gratuit si nu este conditionat de un anumit interval orar.

Titularul profilului are posibilitatea de a modifica datele cu caracter personal, precum si celelalte elemente mentionate la Pct. 5, in special disponibilitatea sa pentru prestarea serviciului de curatenie.

 

5. CONFIDENTIALITATE

 

 • Administratorul site-ului prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
 • Prin inregistrarea pe site, Curatatorii isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date administrata de societatea INSTAHOUSE SHARING SOLUTIONS S.R.L.
 • Datele cu caracter personal colectate si prelucrate nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care administratorul site-ului este obligat la dezvaluire in temeiul legislatiei in vigoare.
 • Administratorul site-ului garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Curatatorilor. Curatatorul, in calitate de persoana vizata, are urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul la interventie asupra datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
 • Pentru a intelege modalitatea si scopurile in care societatea INSTAHOUSE SHARING SOLUTIONS S.R.L. colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor, va recomandam sa cititi Politica noastra de confidentialitate.

 

 

6. ALTE CLAUZE

 

 • Curatatorul are obligatia de a executa serviciile prevăzute în contract cu profesionalismul şi promptitudinea cuvenite angajamentului asumat.
 • Acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor de Utilizare a Platfomei InstaHouse pentru prestarea serviciilor de curatenie, reprezinta intelegerea partilor.
 • Sunteti de acord cu privire la faptul ca sunteti singurul responsabil cu privire la informatiile pe care le uploadati pe site, precum si pentru toate rezultatele si informatiile pe care le obtineti, iar toate garantiile, conditiile si termenii expliciti sau impliciti, statutari sau de alta natura sunt excluse de la extindere in masura permisa de lege.

 

 

Va asteptam in echipa noastra!